Reikjaviko 3, Klaipėda - Virvytė DNSB

Forumas bendruomenių pokalbiams (iki 10 užsiregistravusių narių)
Forumo taisyklės
Kiekviena nauja bendruomenė gali turėti vieną temą pagal savo bendrijos adresą. Kai bendrijoje užsiregistruoja 10 ar daugiau narių - ši tema yra perkeliama į atskirą Privatų bendrijos forumą.
Šioje temoje rekomenduojame neviešinti privačių duomenų, kurie galėtų būti panaudoti negeriems tikslams.
Dalinkis

Re: Reikjaviko 3, Klaipėda - Virvytė DNSB

Standartinė SimonaCosmer » Ket Sau 25, 2018 11:25 am

„Structum” žurnalas 2018 m. vasario 8 d., 10 val., „Multikino“ kino teatre, PC „Ozas“, Ozo g. 18, Vilnius organizuoja konferenciją: „RENOVACIJA – STOICIZMO IR INOVACIJŲ SINERGIJA, PROVOKUOJANTI PROVERŽĮ“.Bus diskutuojama apie naujausius energijos tvarumo sprendimus nuo 2020 metų.
Aplinkos ministerija globoja konferenciją, atvyksta „Fit- to-NZEB“ naujos EU programos „Horizon 2020“ sudarytojas Dr. Horia Petran. Jis kalbės apie nulinės energijos lygio pasiekimą renovacijoje. Energijos kaštų mažinimas, tvarūs ekonominiai sprendimai – turi būti modernios šalies prioritetai, todėl verta apie tai išgirsti.
Konferencijoje Energetikos ministerija pristatys prioritetus viešųjų pastatų renovacijos planas nuo 2020 -ųjų. Siekime, bendrų tikslų kartu! Pranešimą skaitys atstovas iš Lietuvos statybininkų asociacijos.
Į NEMOKAMĄ konferenciją yra kviečiami renovacija suinteresuoti asmenys, regionų savivaldybių delegacijos, daugiabučių namų bendrijos, universitetų bendruomenės ir kiti susiinteresuoti asmenys.
Vietų kiekis yra ribotas, todėl reikia registruotis iš anksto. Tai galite, padaryti, paspaudę šią nuorodą:

https://docs.google.com/forms/d/1qPWvlh ... yleDA/edit
http://www.structum.lt/lt/content/konferencijos

Pagarbiai,

Simona
SimonaCosmer
 
Pranešimai: 113
Užsiregistravo: Ket Sau 25, 2018 9:20 am


Grįžti į Mano Bendrija - naujos bendruomenės

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Majestic-12 [Bot] ir 1 svečias

cron